Forums:   Index  |  Search  |  Forum FAQ  |  Private Messages

replica horloges breitling

 
Post new topic   Reply to topic    oobgolf Forum Index -> Hacks
View previous topic :: View next topic  

Author

Message

weekup
Joined: 28 Feb 2017
Posts: 18

PostPosted: Wed Mar 15, 2017 10:13 pm    Post subject: replica horloges breitling

Reply with quote


Team Bentley maakte zijn grote comeback autosport vorig jaar, scoren de grote overwinningen in Silverstone en Le Castellet met Bentley's nieuwe high-performance racemachine, de Bentley Continental G3. De nieuwe Breitling for Bentley GT3 Chronograph - het nieuwste replica horloges nederland product samenwerking tussen de Zwitserse horloge-fabricage en het Britse luxe automaker - een eerbetoon aan deze uitzonderlijke auto.

De Breitling for Bentley GT3, een gelimiteerde oplage van 500 stuks wereldwijd, vervolgt de goedkope Breitling Replica voor Bentley traditie begon in 2003, toen Breitling, hoofdsponsor aan Team Bentley, onthulde de oorspronkelijke Bentley Le Mans chronograaf horloge in de viering van het team vegen van de eerste twee plaatsen in dat jaar 24 Uren van Le Mans. De nieuwe horloge - met zwarte titanium, carbon fiber dial, de replica horloges omega twee tegengesteld stopwatch systeem en chronometer gecertificeerd beweging - toont duidelijk het design-DNA van de GT3 raceauto.

De zwart titanium geval van de Breitling replica horloges maatregelen een flinke 49 mm in diameter, maar moet zich comfortabel op de meeste polsen te wijten zijn aan het licht, maar stevig materiaal. De schroef vastgezet kroon helpt bij het horloge water-weerstand van 100 meter. Onder de replica horloges breitling gebogen glareproofed saffierglas, de zwarte carbon wijzerplaat weerspiegelt het uiterlijk van het dashboard van een raceauto's, met subdials om 03:00 (Ren seconden) en 09:00 (voor de gecombineerde uren / minuten chronograaf teller). De centrale 60 minuten teller met de hand kan worden gebruikt om tally intervals in minder dan een uur. De pallen voorziene draaibare ring die de kenmerkende Breitling Bentley replica horloges voor gekartelde motief en een variabel tachymeterschaal berekend snelheden. De datum wordt weergegeven in een venster op 6 uur op de wijzerplaat, direct onder een gestileerde GT3 logo.

De motor in deze zeer exclusieve Bentley is de Breitling kaliber 27B, die officieel chronometer-gecertificeerd door de Zwitserse keuringsinstantie COSC. Het beschikt over automatische ontbinding, een hoogfrequente balans (28.800 VPH) en 38 juwelen. De stopwatch maatregelen verstreken tijd 1/4 seconde. De massieve achterkant van de kast is gegraveerd met de goedkope Breitling Replica Bentley Continental GT3 logo en de limited-edition serie nummer. The Continental GT3 embleem is gegraveerd op de replica horloges rolex zwarte rubberen band, waarbij de gekartelde Bentley motief van de ring blijft.[/url]
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    oobgolf Forum Index -> Hacks All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum